ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ

28/01/2021 11:56

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΕ ΑΕΙ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σε συνέχεια παλαιότερης απόφασής του θα επιβραβεύσει και φέτος τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ένωσής μας που εισήχθησαν φέτος σε Ελληνικό ΑΕΙ. Όλοι όσοι πέτυχαν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση, που θα γίνει με την Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, με έπαθλο ένα φορητό υπολογιστή.
Καλούμε προς τούτο τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομίλων μας να στείλουν στην γραμματεία της Ένωσης μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2021 κατάσταση με τα ονόματα των επιτυχόντων αθλητών-τριών με τη σχολή που πέτυχαν. Στις 1-3-2021 θα δημοσιευθούν στο site της Ένωσής μας όλα τα ονόματα που θα μας έχουν σταλεί. Αν έχει παραλειφθεί κάποιο, μπορούν, όσοι πέτυχαν, να ειδοποιήσουν τους ομίλους τους για τη σχετική αποστολή ή να στείλουν οι ίδιοι στο e-mail της Ένωσης πιστοποιητικό εγγραφής στη σχολή τους και το σύλλογο που ανήκουν.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι, όσοι πέτυχαν να ήταν αθλητές στην Ένωσή μας το έτος 2020, δηλαδή να μην προέρχονται από μετεγγραφή (να μην έγιναν αθλητές ομίλου της Ένωσής μας από τον Ιανουάριο του 2021).
 

Ιανουάριος 2021
Από τη Γραμματεία της Η΄ Ένωσης

 

 

 

Για να κατεβάσετε την ανωτέρω ανακοίνωση, κάντε κλικ  εδώ .