ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Η΄ ΈΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

30/01/2016 16:05

 

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψε ο ΙΣΑ με την Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης της Η’ Περιφέρειας για την συλλογή φαρμάκων για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

 

Αθήνα, 28/1/2016

 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλης πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης Η’ Περιφερείας κ. Ευάγγελο Πετρόχειλο, όπου υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό την συλλογή και συγκέντρωση φαρμάκων στους αγώνες που πραγματοποιεί η Ένωση, τα οποία θα παραδίδονται στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για τους ανασφάλιστους ασθενείς.Στην υπογραφή του συμφώνου παρέστη ο ταμίας του Ι.Σ.Α. και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Η’ Περιφέρειας κ. Φώτης Πατσουράκος.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο της Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης Η’ Περιφερείας και τόνισε ότι «είναι σημαντικό πέραν της προώθησης του αθλητισμού και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προσφορά στον συνάνθρωπο. Οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας αποτελούν μία εξαιρετικά ευάλωτη κοινωνική ομάδα, που λόγω του αποκλεισμού τους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εξαναγκάζονται να παραμελούν την υγεία τους, με μη αναστρέψιμες, τις περισσότερες φορές, επιπτώσεις. Το φαινόμενο αυτό ενισχύεται καθημερινά λόγω της μεγάλης φτώχειας και ανέχειας που μαστίζει μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας. Για αυτό τέτοιες πρωτοβουλίες απαλύνουν τον πόνο των ανασφάλιστων και συνδράμουν στην αντιμετώπιση της έλλειψης πρόσβασης τους στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Η’ Περιφερείας κ. Ε. Πετρόχειλος συνεχάρη την προσπάθεια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής το οποίο έχουν ιδρύσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και θαύμασε το έργο που προσφέρουν, σε εθελοντική βάση, δίδοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες – ενήλικες και παιδιά. Η Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης τόνισε ότι θα μεριμνήσει για την συλλογή φαρμάκων προς τους ασθενείς του ιατρείου, τα οποία θα συλλέγονται στους αγώνες που πραγματοποιεί η ένωση, ώστε να συνδράμει κατ’ αυτό τον τρόπο στο σημαντικό έργο που επιτελεί το ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

 

Από αριστέρα: ο κος Φώτης Πατσουράκος, ταμίας του Ι.Σ.Α. και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Η’ Περιφέρειας, ο κος Γεώργιος Πατούλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ο κος Ευάγγελος Πετρόχειλος, πρόεδρος της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Η’ Περιφέρειας.

 

 

Για να κατεβάσετε το ανωτέρω Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κάντε κλικ εδώ.