ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Α-Κ 14 ΚΑΙ Α-Κ 16 ΕΤΩΝ

21/01/2022 11:32

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Α-Κ 14 ΚΑΙ Α-Κ 16 ΕΤΩΝ

Όπως είναι γνωστό η Ένωσή μας, εδώ και αρκετά χρόνια, επιβραβεύει ηθικά και υλικά τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία της δύναμής της, είτε προσφέροντας αθλητικά ταξίδια στην Ευρώπη για την συμμετοχή τους σε διεθνή πρωταθλήματα, είτε παρέχοντας την δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικό καμπ στο εξωτερικό.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας της Ένωσής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής αποφάσισε ομόφωνα, για μία ακόμη φορά να στηρίξει και να επιβραβεύσει τους αθλητές και αθλήτριες που θα διακριθούν φέτος, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διεθνή τουρνουά της Ευρώπης.
Η επιβράβευση αυτή θα δοθεί στους πρώτους και στις πρώτες αθλήτριες της Ένωσής μας, σύμφωνα με την τελική πανελλήνια κατάταξη των παραπάνω κατηγοριών, όπως θα ανακοινωθεί από την ΕΦΟΑ στο τέλος του 2022.
Το κόστος κάθε ταξιδιού (που θα είναι στο σύνολό τους 4), υπολογίζεται σε περίπου επτακόσια πενήντα (750) ευρώ κατ’ άτομο. Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του έτους 2023.

Αθήνα Ιανουάριος 2022
Από το Δ.Σ. της Η΄ Ένωσης

Για να κατεβάσετε την ανωτέρω ανακοίνωση, κάντε κλικ εδώ.