ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου Ε3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 24ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2021 ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ΕΤΩΝ.

10/06/2021 06:08


ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Υμηττού 267 - Παγκράτι -  Τηλ :2107563170-2

SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr

 


1ο Ε3 Πρωτάθλημα 24ης Εβδομάδας 2021
ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 ΕΤΩΝ
18/6 - 21/6/2021
Α.Κ.Α  ΜΑΡΑΘΩΝΑ

 


Αρ.Πρωτ.:  11                           

Αθήνα : 7/6/2021

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ -  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ονομασία Πρωταθλήματος

Ε3 24ης Εβδομάδας 2021 -  Η΄ Ένωση

Κατηγορία

14  Ηλικίες  2007 – 2010  Με την προϋπόθεση  τα 11αρια να έχουν κλείσει  τα 11  έως την Πέμπτη          

17 / 6 /2021 

Πρώτη ημέρα πρωταθλήματος : Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 (από 15:00)

Ημερομηνία λήξης : Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα παράτασης.

 

ΕΔΡΑ: Α.Κ.Α  ΜΑΡΑΘΩΝΑ   Σλίμαν  31  Παραλία  Μαραθώνα

 

 

Επιφάνεια

4 green-set

Μπάλες

Θα ανακοινωθούν

Επιδιαιτητής

Ταμπόση Τερέζα

6944636181

Γιατρός

 

Μεγρέμης Ορέστης

6945045239

Διευθυντής αγώνων

Μαρωνίτης Σταύρος

6944662226

Τηλέφωνο

Γραμματεία

 

           

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ

Ημερομηνία δήλωσης-απόσυρσης

Έως Τετάρτη 16-6-2021 και ώρα 23:55

Δήλωση συμμετοχής

Η Δήλωση Συμμετοχής των αθλητών θα γίνεται από στις Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές/τριες, μόνο ηλεκτρονικά μέσω στις επίσημης ιστοσελίδας

www.e-efoa.gr .Τα Σωματεία και πολλοί αθλητές διαθέτουν ήδη σχετικό κωδικό πρόσβασης. Το Σωματείο μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ένωση και την Ε.Φ.Ο.Α.

 

 

Ηλεκτρονική πληρωμή

Για να μπορέσουν οι αθλητές να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των αγώνων θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο της εγγραφής των μονών (sign in) μέχρι και την Τετάρτη 16/06/2021 και ώρα 23:55. Μετά την κλήρωση των αγώνων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

     

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Δεν θα ισχύσει ο θεσμός του alternate on site. Το ταμπλό θα κλείνει με τις δηλώσεις και, alternate θα επιτρέπεται μόνο εφόσον και αν υπάρχουν απόντες από τους δηλωθέντες. Για όσους - όσες δηλωθούν και δεν εμφανιστούν, θα ισχύει ο κανονισμός της ΕΦΟΑ.

Από το 2018 ισχύει ο κανονισμός NO LET RULE. Αν η μπάλα κατά τη διάρκεια του σερβίς (1ο ή 2ο) χτυπήσει το φιλέ και καταλήξει στο σωστό κουτάκι του σερβίς, ο πόντος συνεχίζεται κανονικά.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Δε θα γίνεται ΚΑΜΙΑ έκδοση-ανανέωση δελτίου σε περίπτωση που έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε λιγότερο από 4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία δήλωσης του πρωταθλήματος που θέλει να συμμετάσχει.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ανοιχτής συμμετοχής σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΦΟΑ.

Οι αγώνες μέχρι και τον γύρο των 32 θα διεξαχθούν στα δύο νικηφόρα sets με τελικό set match tie break των 10 πόντων και στη συνέχεια σε δύο νικηφόρα sets (των 6 games).

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή μεγάλης συμμετοχής ή έκτακτης ανάγκης, ο Έφορος Αγωνιστικού σε συνεργασία με τον Επιδιαιτητή των αγώνων μπορεί να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων (2 νικηφόρα sets με tie-break των 7 πόντων σε όλα τα set και με 3ο set match tie-break 10 πόντων, 2 short set των 4 games και τελικό set match tie-break των 7 πόντων, No-Ad scoring system κλπ) καθώς και την επιφάνεια των γηπέδων αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τουλάχιστον 8 αθλητές/τριες, δεν θα διεξάγεται το πρωτάθλημα και θα αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία που θα ορίζεται με ευθύνη στις Ένωσης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Κλήρωση Αγώνων

Θα γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ στα γραφεία της ΕΦΟΑ στις 17-6-2021 και ώρα 12.00 από την επιδιαιτητή.

Πρόγραμμα Αγώνων

Μετά την κλήρωση θα γίνει το πρόγραμμα των αγώνων το οποίο θα αναρτηθεί στο e-efoa και στο site της Η΄ Ένωσης.

 

 

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

  • Οδηγίες προληπτικού ελέγχου (testing): Ο έλεγχος πριν από τους αγώνες μπορεί να είναι μοριακός(RT-PCR) 24-48 ώρες πριν τον αγώνα ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) την ημέρα του αγώνα ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, το τελευταίο 24ώρο πριν τον αγώνα (αν υπάρχουν διαδοχικές μέρες αγώνες, π.χ. Παρ-Σαβ-Κυρ, 1 τεστ πριν τον πρώτο αγώνα. Αν οι αγωνιστικές μέρες είναι πάνω από τρεις (3) τότε 1 τεστ ανά τρία (3) 24ωρα. Κατά την είσοδο στην εγκατάσταση θα γίνεται η επίδειξη του πιστοποιητικού ελέγχου.
  • Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.), όπως αυτή εκδίδεται από την Ομοσπονδία.
  • Ετήσια ενεργοποίηση ΔΑΤ: Το Δελτίο ενεργοποιείται κάθε χρόνο με την καταβολή παράβολου, που θα περιλαμβάνει και το κόστος της Κάρτας Αθλητή. Για το 2021 ορίζεται ως εξής:

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ. Οι αθλητές που είναι 25 ετών και άνω (< ή = 1995) έχουν υποχρέωση μόνο στην ανανέωση του δελτίου τους.

Παλαιά Δελτία

Έναρξη συμμετοχής σε πρωταθλήματα το Α΄ τετράμηνο                35 € με ισχύ μέχρι τέλος του έτους

Έναρξη συμμετοχής σε πρωταθλήματα το Β΄ τετράμηνο                25 € με ισχύ μέχρι τέλος του έτους

Έναρξη συμμετοχής σε πρωταθλήματα το Γ΄ τετράμηνο                 15 € με ισχύ μέχρι τέλος του έτους

 

Νέα Δελτία (ημερομηνία έκδοσης από 1/1/2021 και μετά)

Έναρξη συμμετοχής σε πρωταθλήματα το Α΄ τετράμηνο                37 € με ισχύ μέχρι τέλος του έτους

Έναρξη συμμετοχής σε πρωταθλήματα το Β΄ τετράμηνο                27 € με ισχύ μέχρι τέλος του έτους

Έναρξη συμμετοχής σε πρωταθλήματα το Γ΄ τετράμηνο                 17 € με ισχύ μέχρι τέλος του έτους

 

 

Για την Ενεργοποίηση του Δ.Α.Τ. απαιτείται από τους αθλητές: α) να έχουν θεωρημένη και να έχουν κοινοποιήσει στην Ομοσπονδία, την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ,  (η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα www.e-efoa.gr, θεωρείται από καρδιολόγο ή πιστοποιημένο γιατρό και ισχύει για ένα έτος από τη θεώρησή της) και β) να έχουν καταβάλει το σχετικό παράβολο ενεργοποίησης το οποίο προκύπτει από τους παραπάνω πίνακες. Με ενεργοποιημένο ΔΑΤ λαμβάνουν μέρος σε όλα τα πρωταθλήματα και η Αθλητική Ταυτότητα (η οποία εκδίδεται μόνο μία φορά) αποδεικνύει μόνο την ταυτοπροσωπία

  • Παράβολο συμμετοχής 20 €, εκ των οποίων τα 3  € θα αποδοθούν στην Ένωση.
  • Ηλεκτρονική πληρωμή: Για να μπορέσουν οι αθλητές να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των αγώνων θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο της εγγραφής των μονών (sign in) μέχρι και Τετάρτη 16-6-2021 και ώρα 23:55.
  • Οι νικητές/-τριες είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην έδρα των αγώνων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαιτησία (σε περίπτωση που τους ζητηθεί) με ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση άρνησης. Δεν μπορεί να κάνει διαιτησία αθλητής/τρια σε αγωνιζόμενο/η από τον Όμιλό του.

 

 

 

Παρακαλούνται οι σύλλογοι όπως ενημερώσουν τους γονείς των αθλητών για την σύναψη συνεργασίας της Ένωσής μας με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, προκειμένου να συγκεντρωθούν κάθε λογής φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο.

Στην γραμματεία των αγώνων θα υπάρχει ειδική υποδοχή όπου θα συλλέγονται τα φάρμακα.

 

Για να δείτε ολόκληρη την ανωτέρω Προκήρυξη (η οποία περιλαμβάνει και το απόσπασμα της ΕΦΟΑ για το Πρωτόκολο Λειτουργίας Γηπέδων και Διοργάνωσης Αγώνων Τένις των Αθλητικών Σωματείων - Μελών ΕΦΟΑ), κάνετε κλικ εδώ.