ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

08/07/2016 11:38

 

Web Site: www.tennisportorafti.com

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 15


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ενωσης Πόρτο Ράφτη (Α.Ε.ΠΟ.Ρ), με την ευγενική συνεργασία του επιστημονικού οργανισμού actionmed «γιατροί εν δράσει», έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών και την συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας που καθημερινά ασχολούνται με τον αθλητισμό, διοργανώνουν από κοινού σεμινάριο «Α΄Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης» διάρκειας τριών ωρών με συγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και με πρακτική εξάσκηση σε πρόπλασμα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 από ώρα 18:00 έως 21:00 στον πολυχώρο του κινηματογράφου «ΑΡΤΕΜΙΣ», με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και με εισηγητή τον Πρόεδρο του επιστημονικού οργανισμού ιατρό Δημήτριο Μπακιρτζή.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των τριάντα ευρώ (30,00€) και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Προκειμένου αυτό το πρόγραμμα να σχεδιασθεί και υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2016, στην Γραμματεία της Αθλητικής Ενωσης Πόρτο Ράφτη το συντομότερο δυνατόν. 

Πληροφορίες:
Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Συλλόγου μας, καθημερινά.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ενωσης Πόρτο Ράφτη (Α.Ε.ΠΟ.Ρ)

 

 

Για να κατεβάσετε την ανωτέρω ανακοίνωση της Αθλητικής Ενωσης Πόρτο Ράφτη (Α.Ε.ΠΟ.Ρ), κάντε κλικ εδώ.