ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ 2024

09/05/2024 10:50

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ 2024

 

 

 

 

 
ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Υμηττού 267 – Παγκράτι - Τηλ: 2107563170-2
SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr
 
 
 
 
 
 

Αρ.Πρωτ.: 10 

Ημερομηνία: 20/3/2024
 
 

ΠΡΟΣ

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Η΄ ΕΝΩΣΗΣ
 
 
ΘΕΜΑ:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ » και σύμφωνα με τα άρθρα 29, 30 & 34 επ. του καταστατικού
 
ΚΑΛΕΙ
 
Τους Ομίλους – μέλη της Ένωσης να λάβουν μέρος στις εργασίες της ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου του «ΑΤΤΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ» (Δάφνης και Καλλιγά, Φιλοθέη) το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Μαΐου 2024 και ώρα 09:30 η οποία θα έχει θέματα ημερησίας διάταξης:
 
1) Έγκριση καταλόγου εκπροσώπων των ομίλων που έχουν δικαίωμα ψήφου.
 
2) Διοικητικός απολογισμός έτους 2023.
 
3) Οικονομικός απολογισμός 2023 και παρουσίαση έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής.
 
4) Έγκριση απολογισμού – απαλλαγή μελών του Δ.Σ
 
5) Προγραμματισμός – προϋπολογισμός για το έτος 2024. Έγκριση αυτών.
 
6) Απόφαση για διαγραφή ομίλων.
 
7) Διάφορα θέματα
 
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί όπως ορίζει το καταστατικό στον ίδιο χώρο, την ίδια ημερομηνία και ώρα 11:30 με αυτά τα θέματα της ημερησίας διάταξης, θα έχει δε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των ομίλων – μελών.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση έχουν οι όμιλοι που:
 
Α) Έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
 
Β) Ορίσουν με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ένα μέλος του συμβουλίου, καθώς και αναπληρωτή για να εκπροσωπήσει και ψηφίσει στην Συνέλευση, η εκπροσώπηση δε αυτή θα ισχύει, εφ’ όσον δεν τροποποιηθεί, και για οποιαδήποτε Γ.Σ. κατά την διάρκεια του έτους 2024.
 
Γ) Είναι γραμμένοι στον ειδικό κατάλογο της Γ.Γ.Α.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευαγγ. Πετρόχειλος          Σοφ. Μαρσέλλου        
 
 
 
 
Για να κατεβάσετε την ανωτέρω ανακοίνωση, κάντε κλικ εδώ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ 

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ Η' ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

 
 
 
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σε συνέχεια παλαιότερης απόφασής του θα επιβραβεύσει και φέτος τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ένωσής μας που εισήχθησαν το 2023 σε Ελληνικό ΑΕΙ. Όλοι όσοι πέτυχαν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση, που θα γίνει κατά τη Γενική Συνέλευση στις 11-5-2024, που θα γίνει στον «ΑΤΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ» (Δάφνης και Καλλιγά, Φιλοθέη) στις 11.30, με έπαθλο ένα φορητό υπολογιστή.
 
    Καλούμε προς τούτο τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομίλων μας να στείλουν στην γραμματεία της Ένωσης μέχρι τις 9-5-2024 κατάσταση με τα ονόματα των επιτυχόντων αθλητών-τριών με τη σχολή που πέτυχαν. Στις 10-5-2024 θα δημοσιευθούν στο site της Ένωσής μας όλα τα ονόματα που θα μας έχουν σταλεί. Αν έχει παραλειφθεί κάποιο, μπορούν, όσοι πέτυχαν, να ειδοποιήσουν τους ομίλους τους για τη σχετική αποστολή. Διαφορετικά μέχρι το πρωί της 11-5-2024 ειδοποιήσουν την Ένωση, στέλνοντας πιστοποιητικό εγγραφής ως και τον όμιλο που ανήκουν με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.
 
    Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι, όσοι πέτυχαν, να ήταν αθλητές στην Ένωσή μας το έτος 2023, δηλαδή να μην προέρχονται από μετεγγραφή (να μην έγιναν αθλητές ομίλου της Ένωσής μας από τον Ιανουάριο του 2024). Επίσης οι όμιλοι να είναι οικονομικά ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023.
 
 
    Μάρτιος 2024
Από τη Γραμματεία της Η΄ Ένωσης