ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

13/02/2023 18:25

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σε συνέχεια παλαιότερης απόφασής του θα επιβραβεύσει και φέτος τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ένωσής μας που εισήχθησαν φέτος σε Ελληνικό ΑΕΙ. Όλοι όσοι πέτυχαν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση, που θα γίνει κατά τη Γενική Συνέλευση στις 12-3-2023, που θα γίνει στον «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΠΕΥΚΗΣ» (Πελοποννήσου αρ. 3, Πεύκη) στις 12.00, με έπαθλο ένα φορητό υπολογιστή.
    Καλούμε προς τούτο τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομίλων μας να στείλουν στην γραμματεία της Ένωσης μέχρι τις 9-3-2023 κατάσταση με τα ονόματα των επιτυχόντων αθλητών-τριών με τη σχολή που πέτυχαν. Στις 10-3-2023 θα δημοσιευθούν στο site της Ένωσής μας όλα τα ονόματα που θα μας έχουν σταλεί. Αν έχει παραλειφθεί κάποιο, μπορούν, όσοι πέτυχαν, να ειδοποιήσουν τους ομίλους τους για τη σχετική αποστολή. Διαφορετικά μέχρι το πρωί της 12-3-2023 ειδοποιήσουν την Ένωση, στέλνοντας πιστοποιητικό εγγραφής ως και τον όμιλο που ανήκουν με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.
    Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι, όσοι πέτυχαν, να ήταν αθλητές στην Ένωσή μας το έτος 2022, δηλαδή να μην προέρχονται από μετεγγραφή (να μην έγιναν αθλητές ομίλου της Ένωσής μας από τον Ιανουάριο του 2023). Επίσης οι όμιλοι να είναι ενήμεροι για το έτος 2022.


Φεβρουάριος 2023

Από τη Γραμματεία της Η΄ Ένωσης

 

 

 

Για να κατεβάσετε την ανωτέρω ανακοίνωση, κάντε κλικ εδώ.