ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

02/08/2017 11:05

 

To Διοικητικό Συμβούλιο της 'Η Ένωσης υπενθυμίζει με την παρακάτω ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ανακοίνωσης του Φεβρουαρίου 2017 την επιβράβευση αθλητών και αθλητριών που ανήκουν στα σωματεία της δύναμής της.

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

17/02/2017 15:27


ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ  ΤΗΛ: 210-7563170-2
SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr

 
 

 

ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Α-Κ 14 ΚΑΙ Α-Κ 16 ΕΤΩΝ

 

Όπως είναι σε όλους γνωστό, η Ελληνική Πολιτεία, μέσω του αθλητικού νόμου, παρέχει στους διακρινόμενους αθλητές και αθλήτριες τόσο ηθική όσο και υλική επιβράβευση. Θεωρούμε αυτονόητο ότι ανάλογες επιβραβεύσεις πρέπει ν’ απολαμβάνουν οι αθλητές-τριες τόσο από τα σωματεία στα οποία ανήκουν, όσο και από τους φορείς που ανήκουν αυτά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσή μας, θέλοντας να ευχαριστήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία της δύναμής της για τις πολλαπλές και συνεχείς επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε ομόφωνα, ευχαριστώντας τους, να τους επιβραβεύσει ηθικά προσφέροντας για το έτος 2017, από ένα «αθλητικό» ταξίδι στην Ευρώπη (σύνολο -4-) για συμμετοχή τους σε διεθνές τουρνουά.
Η επιβράβευση αυτή θα δοθεί στους πρώτους και στις πρώτες που θα αναδειχθούν μετά από αγώνες pool (των οκτώ (8) πρώτων σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΦΟΑ) της τελικής πανελλήνιας κατάταξης στο τέλος του έτους και για τις παραπάνω κατηγορίες.
Το κόστος του κάθε ταξιδιού υπολογίζεται σε περίπου πεντακόσια ευρώ (500) κατ’ άτομο. Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του έτους 2018.

 
Αθήνα Φεβρουάριος 2017


Από το Δ.Σ. της Η΄ ΕΝΩΣΗΣ


 

Για να κατεβάσετε την ανωτέρω ανακοίνωση, κάντε κλικ εδώ.