ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

26/11/2018 14:32

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ

ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σε συνέχεια παλαιότερης απόφασής του αποφάσισε να επιβραβεύσει και φέτος τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ένωσής μας που εισήχθησαν φέτος σε Ελληνικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Όλοι όσοι πέτυχαν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση, που θα γίνει με την κοπή της πίτας στις αρχές του 2019, με έπαθλο ένα φορητό υπολογιστή.
    Καλούμε προς τούτο τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομίλων μας να στείλουν στην γραμματεία της Ένωσης μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του 2019 κατάσταση με τα ονόματα των επιτυχόντων αθλητών-τριών με τη σχολή που πέτυχαν. Στις 11-1-2019 θα δημοσιευθούν στο site της Ένωσής μας όλα τα ονόματα που θα μας έχουν σταλεί. Αν έχει παραλειφθεί κάποιο, μπορούν, όσοι πέτυχαν, να ειδοποιήσουν τους ομίλους τους για τη σχετική αποστολή. Διαφορετικά παραμονές της κλήρωσης, που θα ανακοινωθεί στο site της Ένωσης, να στείλουν στην Γραμματεία μας πιστοποιητικό εγγραφής στη σχολή τους και τον όμιλο που ανήκουν, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο (φωτοτυπία δελτίου-κάρτας υγείας κλπ.).
    Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι, όσοι πέτυχαν να ήταν αθλητές στην Ένωσή μας τη περίοδο 2017-2018 δηλαδή να μην προέρχονται από μετεγγραφή (να μην έγιναν αθλητές ομίλου της Ένωσής μας από τον Ιανουάριο του 2018).

Από τη Γραμματεία της Η΄ Ένωσης

Για να κατεβάσετε την ανωτέρω ανακοίνωση, κάντε κλικ εδώ.