ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/11/2015 22:10

  ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

                    Υμηττού 267 – Παγκράτι – Τηλ : 2107563170-2

            SITE : h-enositennis.com  E-MAIL : h_enosi@yahoo.gr

 

 

 

Αθήνα, 23-11-2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεχίζει να πρωτοτυπεί 

η Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης

 της Η΄ Περιφέρειας.

 

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 έκλεισε η αυλαία του OPEN MASTERS Τουρνουά Ανδρών - Γυναικών της Ένωσης μας με την ευγενική συμμετοχή του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τις κατηγορίες Μονό Ανδρών και Γυναικών, Διπλό Ανδρών και Γυναικών και στο Μικτό Διπλό, με απόλυτη επιτυχία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του (ιστορικότερου Ομίλου της χώρας) Ο.Α. Αθηνών, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας.

 

Μετά το Πανελλήνιο του 2012, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης μας ομόφωνα αποφάσισε να τιμήσει σε αυτήν την διοργάνωση, τα 20 χρόνια συνεχούς προσφοράς ενός πολύ γνωστού για το έργο του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως είναι «το χαμόγελο του παιδιού».

 

Η συμμετοχή «του Χαμόγελου του Παιδιού» σε αυτήν την διοργάνωση της Ένωσης μας, με την παρουσία του Προέδρου του κυρίου Κώστα  Γιαννόπουλου στις απονομές των επάθλων του Τελικού Μονού Ανδρών, σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας που στόχο έχει την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση όλων μας στον εθελοντισμό μέσα από την διαχρονική συνέχεια που επιθυμούν και οι δύο πλευρές να έχουν, μέσα από ποικίλες δράσεις που από κοινού θα σχεδιασθούν.

 

Η εξαιρετική συνεργασία των εκπροσώπων των δύο Διοικητικών Συμβουλίων (Ομίλου και Ενωσης) συνετέλεσε ώστε όλη η διοργάνωση να εξελιχθεί με απόλυτη επιτυχία.

 

Τέλος παρουσία πολλών προσκεκλημένων, όπως αυτές των κ.κ. Λέανδρου Ρακιντζή Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Σπύρου Ζαννιά Προέδρου της ΕΦΟΑ και αρκετών Προέδρων Αθλητικών Ομίλων, καθώς και των κ.κ. Γιάννη Χατζηπροδρόμου Προέδρου του Ο.Α. Αθηνών και Ευάγγελου Σουπιωνά μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντή Αγώνων, έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές και  κλήρωση πολλών δώρων.

 

 

Από την

 

Η΄ Ένωση

 

 

 

Για να κατεβάσετε το ως άνω Δελτίο Τύπου, κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθούν φωτογραφίες από το τουρνουά OPEN MASTERS της Η' Ένωσης.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία που σας ενδιαφέρει για να τη δείτε σε μεγάλη ανάλυση.