ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

05/05/2015 19:58

 

              ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

                    Υμηττού 267 – Παγκράτι – Τηλ : 2107563170-2

            SITE : h-enositennis.com  E-MAIL : h_enosi@yahoo.gr

 

Αθήνα, 04-05-2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης της Η΄ Περιφέρειας

 συνεχίζει να πρωτοτυπεί.

 

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 έκλεισε η αυλαία του 2ου OPEN Πρωταθλήματος Juniors της Ένωσης μας «ΛΕΝΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ» για Α-Κ, 10,12,14,16 και 18 ετών με απόλυτη επιτυχία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Φιλοθέης.

 

Ο μεγάλος αριθμός δηλώσεων (420) ήταν πρωτοφανής και είχε να παρουσιασθεί από το Παναττικό Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ το 2008.

 

Η παρατήρηση - προβληματισμός πολλών ανθρώπων του αθλήματος στην Ένωση μας, ότι, πολλοί αθλητές και αθλήτριες απέχουν από τα βαθμολογούμενα πρωταθλήματα (Ε3, Ε2, Ε1), λόγο του υφιστάμενου αγωνιστικού σχεδιασμού βάση του οποίου ακούσια δεν δίνονται κίνητρα συμμετοχής σε αθλητές που δεν έχουν πρωταγωνιστική κατάταξη, μας οδήγησε στην ανάγκη ανάληψης μιας διοργάνωσης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Από το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας της Ένωσης να δώσει δηλαδή την δυνατότητα να λάβουν μέρος στις κατηγορίες αυτές, παιδιά άνω του αριθμού 32 της Πανελλήνιας κατάταξης, έφερε στα γήπεδα την Πέμπτη 30/4 συμμετοχές που έφθασαν τις 310 για όλες τις κατηγορίες.

 

Η, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, συνεργασία της κορυφαίας ελληνίδας πρωταθλήτριας Λένας Δανιηλίδου με την Ένωση μας και η παρουσία της στις αθλητικές εγκαταστάσεις κατά την διεξαγωγή της διοργάνωσης, δημιούργησε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους νικητές όλων των κατηγοριών να παίξουν ένα (1) game μαζί της.

 

Στο τέλος της διοργάνωσης και στις απονομές των επάθλων τόσο η Λένα όσο και ο επίτιμος πρόεδρος της Ενωσης κύριος Φώτης Πατσουράκος μαζί με άλλους απένειμαν τα τόσο τα έπαθλα, όσο και πολλά άλλα δώρα στους νικητές.

 

Από την

Η΄ Ενωση

 

 

 

Για να κατεβάσετε το ανωτέρω Δελτίο Τύπου, κάντε κλικ εδώ.