ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

18/11/2017 07:00

Website: www.tennisportorafti.com

Τμήμα  Tennis – Μέλος E.Φ.Ο.Α. και Η΄ ΄Ενωσης

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πόρτο Ράφτη, 3/10/2017

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη Street Tennis από την Α.Ε.ΠΟ.Ρ., στο Μαρκόπουλο,

το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

 

Η Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη κοντά στους νέους του Δήμου

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, επίδειξη Street Tennis από την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη (Α.Ε.ΠΟ.Ρ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α), στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας εβδομάδας αθλητισμού.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη τόσο από τους αθλητές του Συλλόγου μας όσο και από παιδιά που ήθελαν να γνωρίσουν το άθλημα. Οι μικροί παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την επίδειξη τένις από τους αθλητές της Α.Ε.ΠΟ.Ρ. και να αποκομίσουν μία πρώτη αίσθηση του αθλήματος. Στη συνέχεια οι έμπειροι προπονητές μας ενθάρρυναν τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους συμμετέχοντας σε παιγνιώδεις δραστηριότητες τένις, με την καθοδήγησή τους.

Η Α.Ε.ΠΟ.Ρ. μέσα από τις εκδηλώσεις της έχει στόχο να ωθεί τους νέους του Δήμου μας στον αθλητισμό, ώστε να γεμίζουν τον χρόνο τους με δραστηριότητες που βελτιώνουν τη ποιότητα της καθημερινότητάς τους και αποτελούν υγιή στάση ζωής!

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μαρκοπούλου για την ευγενική παραχώρηση της πλατείας και τη δυνατότητα που έδωσε στα μικρά παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα, τους χορηγούς μας Wilson Greece και Tennispro και φυσικά τους προπονητές μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Όλοι μαζί διασκεδάσαμε και παίξαμε τένις με τους ρυθμούς των προπονητών μας αλλά και μετά μουσικής, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής στον αθλητισμό! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας προάγοντας τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

της Αθλητικής Ενωσης Πόρτο Ράφτη

 

Για να κατεβάσετε το ανωτέρω Δελτίο Τύπου της ΑΕΠΟΡ, κάντε κλικ εδώ.