ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΦΟΑ

30/11/2017 18:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ FUTURES ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
693 αθλητές/τριες, από σαράντα πέντε χώρες, από τις πέντε ηπείρους, στα 10 τελευταία Διεθνή Πρωταθλήματα του 2017.


    Ολοκληρώθηκαν από την ΕΦΟΑ, με μεγάλη επιτυχία, τα 10 διεθνή βαθμολογούμενα  πρωταθλήματα , 5 ανδρών &5 γυναικών στο Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με τα Πρωταθλήματα αυτά κλείνει για το 2017 ο κύκλος των 40 Διεθνών Διοργανώσεων που υλοποίησε με επιτυχία η Ε.Φ.Ο.Α..
    Οι συμμετοχές στα 10 τελευταία Πρωταθλήματα ήταν 693 αθλήτριες και αθλητές από 43 χώρες και από τις πέντε Ηπείρους, εκ των οποίων 107 Ελληνικές συμμετοχές.
    Ξεχώρισαν στους Άνδρες οι Τσιτσιπάς Πέτρος (Ο.Α.Γλυφάδας) , Στεργίου Γιάννης ( ΟΑ.Αθηνών) και στις γυναίκες οι Αντωνάκη Εμμανουέλα (ΑΟΑ Αττικός Ήλιος), Αντωνίου Καραδεμήτρου Νικολέτα (ΟΑ Βόλου).
     Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του Δ.Σ., της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Ενώσεων και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες,το ξενοδοχείο Lyttos Beach, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν στις Διεθνείς Διοργανώσεις και να τους εκφράσω θερμά συγχαρητήρια, για τις άψογες διοργανώσεις που υλοποίησαν, δεχόμενοι την ευαρέσκεια των υπερκείμενων Διεθνών Οργανισμών, της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και των 5 Ηπειρωτικών Ομοσπονδιών.
    Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον επιχειρηματία κ. Παντελή Σαπουνάκη, λάτρη του Αθλητισμού, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH, ο οποίος πήρε το βάρος των 10 Πρωταθλημάτων, 5 ανδρών και 5 γυναικών, κόστους 200.000€, χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε και άλλοι επιχειρηματίες να βοηθήσουν τον Ελληνικό Αθλητισμό, γιατί δεν είναι «επιδόρπιο αλλά βασική τροφή», όχι μόνο για την Υγεία αλλά και για την Εθνική Οικονομία, η οποία ενισχύεται άμεσα από αθλητικές δραστηριότητες αυτού του επιπέδου.»


Για να κατεβάσετε το ανωτέρω Δελτίο Τύπου της ΕΦΟΑ, κάντε κλικ
εδώ.