ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - 2o OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2017 «DAVIS CUP»

25/10/2017 12:08

Website: www.tennisportorafti.com
Τμήμα  tennis – Μέλος E.Φ.Ο.Α. και Η΄ Ενωσης

 

 

2o OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2017
«DAVIS CUP»



Η Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη με την αρωγή του Δήμου Μαρκοπούλου, διοργανώνει στις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις της στο Αυλάκι, τουρνουά ενηλίκων Αντισφαίρισης, OPEN για Άντρες και Γυναίκες, τύπου «DAVIS CUP».


Τρόπος Διεξαγωγής Αγώνων Ανδρών - Γυναικών:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δημιουργήσουν ομάδα με τη συμμετοχή τουλάχιστον 2 αθλητών. Η κατάταξη των αθλητών θα αποφασίζεται μεταξύ της ομάδας, όπως επίσης και το όνομα αυτής.
Η κάθε αναμέτρηση θα κρίνεται στις 2 νίκες. Η σειρά των αγώνων θα είναι πρώτα τα 2 μονά (το Νο1 με το Νο1 της άλλης ομάδας και το Νο2 με το Νο2 της άλλης ομάδας αντίστοιχα) και στη συνέχεια το διπλό.
Η κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει τη σειρά των αθλητών πριν από κάθε αναμέτρηση. Καμία αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν θα γίνεται δεκτή.
Τα μονά παιχνίδια θα κρίνονται στα 2 νικηφόρα mini sets (4games), σε περίπτωση 1-1 τότε θα κρίνεται στο super tiebreak (10 πόντοι).
Το διπλό θα κρίνεται στο 1 set (6 games) no ad, εκτός αν η αναμέτρηση βρίσκεται στο 1-1 που τότε θα κρίνεται στα 2 sets (6 games) no ad.
Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων θα χωριστούν σε ομίλους, όπου θα παίξουν μεταξύ τους και θα προκριθούν στην επόμενη φάση knock out η 1η ή και η 2η ομάδα του κάθε ομίλου.
Οι τελικοί Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ITF γυναικών (2 νικηφόρα set των 6 games) σε ότι έχει να κάνει με το σκορ. Τα μονά θα κρίνονται στα 2 νικηφόρα sets, όπως επίσης και το διπλό.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν κλείσει το 14ο έτος ηλικίας τους και ΜΟΝΟ όσοι προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση.

Δηλώσεις Συμμετοχής: από Τετάρτη 25-10-2017, στα τηλέφωνα της Γραμματείας του Συλλόγου.
Έναρξη τουρνουά: 4 Νοεμβρίου 2017.
Λήξη τουρνουά:  θα ανακοινωθεί.

 

 

Για να δείτε ολόκληρη την αντέρω Προκήρυξη της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, κάντε κλικ εδώ.