ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

29/09/2016 15:30

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

-----------------

Μια ωραία πρωτοβουλία ανέλαβε η Α.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ με την ευκαιρία της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού στις 3-10-2016, σε συνεργασία με το Δήμο Μαρκοπούλου. Όλοι οι μαθητές-τριες της περιοχής, καλούνται να λάβουν μέρος σ’ αυτή την αθλητική δραστηριότητα, μακριά από το άγχος του αγώνα, το φόβο της ήττας αλλά κοντά στη χαρά της άθλησης, της δραστηριότητας, της επικοινωνίας, της συμμετοχής.

ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αυλακίου
Υποδέχεται τους Μαθητές των Σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου
 στην 3η Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Πόρτο Ράφτη, 29-09-2016

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας  και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετεί το σύνθημα της Μαθητιάδας  ως λογότυπο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (143571/Γ4/10-9-2014 Υ.Α.) για το τρέχον έτος 2016-2017:
 «Νοιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».


Ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίζεται η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.
Η 3η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» πρέπει και είναι ανοικτή στην ευρύτερη κοινωνία, συνεπώς η διάχυση των δράσεων στις τοπικές αρχές, στον τοπικό τύπο, στους γονείς κ.α., κρίνεται απαραίτητη.


Για να κατεβάσετε ολόκληρη την Ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, κάντε κλικ εδώ.