ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΦΟΑ

18/10/2017 14:54

Σπύρος Ζαννιάς: Συναινετικά οι εκλογές στην Ε.Ο.Ε. Όχι άλλα λάθη!

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς, ενόψει των εκλογών στην Ε.Ο.Ε. έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την Προσεχή Παρασκευή 20/10/2017, εξομαλύνεται ο κύκλος της τριβής και των αντιδικιών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο οποίος στοίχισε  ακριβά στην εικόνα της χώρας μας στη Διεθνή Αθλητική Οικογένεια.
Κάποιοι ακόμη και σήμερα ακολουθούν μια στείρα κριτική στις επιλογές των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών, που συναίνεσαν στη λύση του προβλήματος. Η μαθηματική σκέψη εφαρμόζεται 100% στον Αθλητισμό και από κοινού υλοποιεί  μαζί με τη φυσική επιστήμη μεγέθη που μετρούνται. Οι αναλογίες εφαρμόζονται σε ότι υπάρχει γύρω μας. Στις επιδόσεις των αθλητών, στις σχέσεις μας, στις θέσεις όλων μας και κυρίως στην αισθητική. Και ακόμη ξεχνώντας με γενναιότητα τις προσωπικές αντιπαραθέσεις του χθες.
Δηλαδή έμπειρα στελέχη της Ε.Ο.Ε. και των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών διαχωρίζουν τη θέση τους από την ενωτική διαδικασία, που εγγυήθηκαν το Επίτιμο Μέλος της Δ.Ο.Ε. κ. Λάμπης Νικολάου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης και οι κ.κ. Σπύρος Καπράλος και Ισίδωρος Κούβελος. Διαδικασία που θα αναδείξει Διοίκηση στην Ε.Ο.Ε., πριν την αφή της φλόγας την 24/10/2017  στην Αρχαία Ολυμπία, για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότιο Κορέα και που ανάδειξε την Πάτρα διοργανώτρια πόλη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.
Η στάση τους δεν έχει εξήγηση παρά μόνο μεταφυσικά. Η δίνουν τροφή στη δικαίωση αυτών που δεν αντιλαμβάνονται ότι «Ο Αθλητισμός δεν είναι επιδόρπιο αλλά βασική τροφή.»
Σε ότι με αφορά, πιστεύω ότι στηρίζω την Ελλάδα, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, την Οικογένεια του Τένις, συμβάλλοντας στην εξεύρεση λύσης στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί.»

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

18/10/2017

 

 

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση της ΕΦΟΑ, κάντε κλικ εδώ.